Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Fidesz már hetekkel ezelőtt elindította telefonos kampányát, amelyben a baloldalt oltásellenesnek nevezve hirdetik az életmentő oltást – írja a Telex.hu.

A hívás során a vonalban egy női hang azt állítja, hogy a baloldal javaslatot tett a parlamentben egyes vakcinák betiltására. Az állítás feltehetően arra a januári határozati javaslatra utal, amellyel az ellenzék vizsgálóbizottságot állított volna a Sinopharm-beszerzések és hazai engedélyezésének vizsgálatára. Ebben a javaslatban szerepel az is, hogy álláspontunk az, hogy a magyar emberek egészségének védelme érdekében, ne lehessen olyan kínai vakcinával oltani Magyarországon, amelyet nem engedélyezett az Európai Gyógyszerügynökség.

Az akció elindulását a párt kommunikációs igazgatója, Hollik István jelentette be, aki akkor arról beszélt, hogy a baloldal azt a parlamenti határozati javaslatot sem vonta vissza, ami ellehetetlenítené a keleti vakcinák használatát.

Ráadásul politikusaik és a baloldali portálok töretlenül folytatják a vakcinaellenes aknamunkát, csak a módszer változott: a direkt támadást felváltották a sunyi, ravasz, elbizonytalanító megszólalások. – mondta akkor.

(Itt jegyezzük meg, hogy Hollik arról nem beszélt, hogy a legnépszerűbb vakcina a Pfizer második köréből egyedül csak Magyarország nem rendelt az Uniótól. )

Hollikot a Jobbik feljelentette rémhírterjesztésért, indoklásként egyebek mellett azt írták:

Telefonos gyűlöletkampányban terjesztenek rémhíreket a kormánypártok! Az Orbán-kormány újabb hazugságkampánnyal akarja elterelni a figyelmet arról, hogy lakosságarányosan hazánkban haltak meg a legtöbben koronavírusban az egész világon.
A napokban ismét felpörgött a hívogatás, melyben „a Gyurcsány Ferenc vezette baloldal” oltásellenességéről informálódhatunk.

Azt többen hangsúlyozták, hogy fogalmuk sincs arról, hogy a telefonszámuk honnan van meg a Fidesznek. Az biztosnak tűnik, hogy többféle számról is érkezhet ilyen hívás, a Telex olvasóit például ezekről keresték:

+36 1 633 35 00

+36 1 550 01 54

Azt kifogásolják a hívottak, hogy korábban nem egyeztek bele abba, hogy a kormánypárt kezelje, tárolja az adataikat.

A Fidesz egyébként nemcsak telefonon, hanem online is elindított már egy nagyszabású kommunikációs hadjáratot. A kormánypártok a Karácsonyt Gyurcsánnyal összemosó videók terjesztésére nem sajnálták a pénzt, a videók pedig már többmilliós megtekintésnél járnak.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: