Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

A Hír Hugó többször megírta, hogy a KATA nevű a kisvállalkozói adó brutális emelése komoly gondokat fog okozni. Bár a Fidesz média akkor még azt hazudta, hogy nincs itt semmi adó elemelés, de most náluk ütött be a krach. Most figyeld a retorikát:

Elmaradt a munkatársainak kifizetésével a Fidesz közeli Pesti TV-t működtető cég, így a kormánypárti tévécsatorna több munkatársa közreműködője is a szokotthoz képest csúszva jutott hozzá a pénzéhez – tudta meg a Media1.

 

A lap úgy tudja, a háttérstáb (portosok, sminkesek stb.) is hiába várták a munkájuk utáni pénzt a számlájukra, az ugyanis nem, vagy csak részben érkezett meg határidőre a médiavállalatnál lévő pénzügyi problémákra hivatkozva a hó eleji időpontig. A fizetések csúszása egyes munkatársak körében elégedetlenséget váltott ki. Állítólag körülbelül 30 főről van szó.

Huth Gergely, a Pesti TV programigazgatója elismerte, hogy fizetési gondjaik támadtak, csúsztak a pénzek kifizetésével, de azt mondta, csak kevés munkatárs volt érintett. Nagyon reméli, hogy ez nem ismétlődik meg újra.

Huth szerint a csúszás oka a KATA adónem átalakítása volt, az adóemelés ugyanis jelentősen növelte a vállalat pénzügyi költségeit.

A Pesti Srácok néhány napja tett közzé egy felhívást, amelyben adakozásra buzdítják olvasóikat. A Media1 emlékeztet: amikor kormánykritikus portálok művelnek hasonlót, Huthék azt “tarhálásnak” nevezik.


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: