Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

„Elkezdtek félni” – ezzel magyarázta Jordán Tamás színművész, hogy a kormányzat vehemensen támadja a miniszterelnök-jelöltségért induló Karácsony Gergelyt.

A Nemzet Színésze erről Ujhelyi István, az MSZP EP-képviselőjének videósorozatában, a HETI KETTES UJHELYIVEL legújabb epizódjában beszélt. Jordán Tamás nem titkolja, hogy a jelenlegi főpolgármestert támogatja a miniszterelnök-jelölti versenyben, neve ezért is szerepel a Karácsony által meghirdetett 99Mozgalom alapítói között.

A színművész a közösségi oldalakon elérhető videóbeszélgetésben többek között azt mondta: nem érti, hogy az emberek egy része miért tartja rendben lévőnek, hogy milliárdok tűnnek el az országban. „Barátságban vagyok Karácsony Gergellyel, mindig tiszteltem, amit ő csinál. Megfelelő embernek tartom arra, hogy mindent rendbe tegyen (…) Nem kell mindig vicsorogva harcolni, meg kell hallgatni a másikat. Karácsony még a lehetetlenben is keresi a kompromisszum lehetőségét, ez pedig arra utal, hogy meg fogja találni a hangot az országgal.

Programjának is az az alapja, hogy egységesíteni kell ezt a ketté szakított országot” – fogalmazott Jordán Tamás a videóban. A színművész Ujhelyi Istvánnal folytatott beszélgetése során hozzátette: szerinte a jelenlegi hatalom azért támadja az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltjét, mert nem értik: „mitől ilyen bátor, hogy mer csöndesnek lenni?!”

A HETI KETTES UJHELYIVEL legfrissebb epizódjában szóba kerül az Ujhelyi István által szorgalmazott mentálhigiénés javaslatcsomag is, amelyet Jordán is fontosnak nevezett és a támogatásáról biztosított. Elmondta, hogy a színházi világban általános a kétségbeesés és elkeseredés a covid-korlátozások okozta egzisztenciális problémák miatt.

„Nagyon sok megkeseredett, reményt vesztett művész van” – tette hozzá, egyetértve a mentális segítségnyújtás megerősítésével és mielőbbi kiszélesítésével. A videóbeszélgetésben szóba került még a tizennyolc éves fiataloknak juttatott ingyenes vonatbérletek európai programja, de váratlanul elhangzik egy Ady-szerzemény is, amely megrázóan érvényes a mai Magyarországra.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: