Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Bajkai István a Fidesz alapító tagja, országgyűlési képviselő. Orbán Viktor, Orbán Ráhel és Tiborcz István ügyvédje. Irodája sokmilliárdos tanácsadói megbízásokat nyert el a Miniszterelnökségen az uniós közbeszerzések minőségellenőrzésére – számolt be róla az ezalenyeg.hu.

 

Orbán Viktor ügyvédje hatalmas tendert nyert nemrég, 533 millió forintot. Sőt, majdnem ugyanennyit kap az Állatorvostudományi Egyetem kuratóriumi tagjaként is.

Az újság szerint Bajkai azért cserébe, hogy mindenbe beleüti az orrát, élheti a luxusfideszesek életét, és valamit csak félre tehet az Orbán-klánnak, ha így kitömik.
9 millió forintot kapott balatonfüredi ingatlanfejlesztésre Orbán Ráheltől.

A lap szerint Orbán Viktor tart a választási vereségtől. Jól látszik, hogy a családja vagyonát védő ügyvédeket többre becsüli – amit azzal indokol az újság, hogy több ezer orvost és egészségügyben dolgozót üldözött el a miniszterelnök a járvány legkeményebb heteiben és a Honvédség két legmagasabb rangú vezetőjét is kirúgta.

Péteffy Attila egyik első lépése volt Pécs polgármesterként, hogy átvilágították az önkormányzat működését. Mint kiderült, fideszes városvezetés 1,3 milliárd forintot fizetett ki ügyvédi megbízásokra.


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: