Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Ahogy a Hírhugó is megírta a Mérce volt főszerkesztője, Jámbor András – aki  elindul az ellenzéki előválasztáson a Ferencváros-Józsefváros választókerületében – június 5-re (szombat),  ma délutánra  tüntetést hirdetett a Diákvárosért.

Átlépte a 10 ezer előzetes jelentkezőt a tüntetés. Ezt Jámbor András, a tüntetés szervezője írta, ahogy fogalmazott:  Június 5-én legalább 10 ezren fogunk összegyűlni tüntetni a Diákvárosért, a Fidesz ellen.

A kormány érthetetlen gyülekezés korlátozása ellenére a tüntetés teljesen jogszabályszerűen fog zajlani: több kisebb tüntetés lesz párhuzamosan egymás mellett 500 főig, de arra kérünk, ha a Kossuth téren a nagy tömeghez szeretnél csatlakozni, hozd magaddal a védettségi igazolványod.

A tüntetést bejelentették a rendőrségnek, az megfelel a törvényi és biztonsági előírásoknak, és azt kérik, mindenki maszkban érkezzen az eseményre.

„Sok ügy miatt tiltakozhattunk volna eddig is, most viszont az utcán a helyünk! Ha focimeccsre mehetünk, akkor demonstrálni is, ezért mi mindenkinek szeretnénk lehetővé tenni, hogy gyakorolja a tüntetéshez való jogát, nem fogunk senkit sem kizárni” – írják.

Eljött az idő, kimegyünk tüntetni!  Gyere velünk, és cselekedjünk együtt, hogy felhívjuk a figyelmet a Diákváros ügyének fontosságára!

A tüntetés június 5-én szombaton lesz, a Hősök terén gyülekezünk délután 4 órától és a Kossuth térig fogunk vonulni. A Facebook eseményt itt találod.

A tüntetés szervezői azt kérik, hogy hívd meg az ismerőseidet is, és oszd meg Facebookon ezt a felhívást!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: