Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

A Hír Hugó is beszámolt róla, hogy Fideszék fröcsögve kezdtek el uszítani a szent pápa ellen, mivel az nem szeretne találkozni Orbán Viktorral, amikor Magyarországra látogat. Karácsony most akkorát alázott az állkeresztény Fidesz bagázsra, hogy öröm nézni. 

Ferenc pápa keresztényellenes magatartást tanúsít, amivel rendkívül súlyos kárt okoz a keresztény világnak – hangzott Bencsik András értékelése a kormánypárti Hír TV Sajtóklub című műsorában.

A Demokrata főszerkesztője azzal kapcsolatban jutott erre a megállapításra, hogy a jelenlegi tervek szerint Ferenc pápa sem Orbán Viktorral, sem Áder Jánossal nem kíván találkozni rövid magyarországi látogatásán: kizárólag a szeptemberi eucharisztikus világkongresszuson kíván részt venni, és néhány óra után tovább is megy Szlovákiába.

A pápa gyalázó állkeresztény Fideszékre most Karácsony Gergely alázott egy hatalmasat, csupán három mondattal, a közösségi oldalán írt a katolikus egyházfőről:

“Nagybetűs politikának nevezem azt, amely szolgálat, amely új utakat nyit meg az emberek önszerveződési és önkifejezési lehetőségei terén. Ez a fajta politika „nemcsak az emberekért, hanem az emberekkel együtt is tevékenykedik, közösségeikben és értékeikben gyökerezik” – idézte a pápa szavait Karácsony a közösségi oldalán.

Karácsony Gergely zárásképpen ezt írja: „Budapest tisztelettel és szeretettel várja Ferenc pápát”.


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: