Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

 Hadházi Ákos független parlamenti képviselő, mára mindenkinek nekiment, mert a Momentum kivételével a többi ellenzéki párt nem őt, hanem az MSZP-s Tóth Csabát támogatja az előválasztáson Zuglóban. Hiba volt. Most Jakab Péter, a Jobbik elnöke három mondattal kiütötte Hadházit.

Hadházi Ákos elég furcsán ugrott be az előválasztási versenybe. A Fideszből érkező, majd az LMP-ből a Momentumba landoló, de magát függetlennek tartó politikus, sokakat megdöbbentett, hogy ráindul a többszörös Fidesz-verő politikusra, Tóth Csabára Zuglóban.

Azóta is furcsa kanyarokat tesz. A Momentum kivételével az összes ellenzéki párt ezt nem tartja annyira jó ötletnek és ezért Tóth Csabát támogatják. Hadházi ezt nehezen viseli és szidni kezdett Karácsony Gergelytől Jakab Péterig ès a teljes ellenzèki együttműködèsen át mindenkit.

Hadházi furcsa kampányát a Jobbik elnöke megelégelte és Jakab a Telexnek három világos mondattal helyretette a volt fideszes politikust:

Azért támogatják Tóth Csabát, mert ő már többször bizonyította, hogy képes legyőzni a Fideszt, „míg Hadházy Ákos ezzel nemcsak, hogy adós maradt, de a Borsodi időközi országgyűlési választáson, ahol a kétharmad lebontása volt a tét, megmutatta, hogy a csatamezőn mennyire lehet rá számítani valójában”.

„A 22-es választásnak jóval nagyobb a tétje annál, minthogy olyat támogassunk, aki a csatatéren, amikor ott kellett volna lenni a fronton, inkább az ellenzéket támadta a Fidesz helyett” – írta a pártelnök.

Jakab, aki a Jobbik miniszterelnök-jelöltje is az előválasztáson, hozzátette, ennél többet nem szeretne mondani, mert szeretné maradéktalanul betartani a pártok által elfogadott etikai kódexet.

Arra a kérdésükre, hogy miért nem került ki közös kép Jakab Facebook-oldalára, a politikus azt válaszolva, hogy „sajnos voltak már rossz tapasztalataink azzal kapcsolatban, hogy ha bizonyos pártnak nem tetsző döntést hozunk, akkor ellepik a trolljaik a facebook oldalamat gyűlölködő kommentekkel.

Mi az összefogást képviseljük és nem egymás köpdösését. Ez utóbbinak nem akartunk teret adni az oldalamon”.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: