Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az MSZP és a Párbeszéd tartott előválasztási kampánygyűlés Székesfehérváron. Bár a Fejér megyei székhely fideszes vezetésű, mégis hatalmas tömeg volt kíváncsi Karácsony Gergely, miniszterelnök jelölt beszédére.

Karácsony Gergely, az MSZP és a Párbeszéd miniszterelnök jelöltje Székesfehérváron folytatta kampánykörútját, ahol a pártszövetség helyi jelöltjét Márton Rolandot mutatták be. Az ellenzéki vezető beszédére annyi embere volt kíváncsi, hogy meg telt a tér.

A vidéki média helyzetet jól jelzi, hogy a hatalmas tömeg ellenére is pársoros, inkább negatív hangvételű cikkek jelentek meg az eseményről a megyei orgánumokban.

Karácsony beszédében a kormányváltás fontosságát hangsúlyozta, „Itt az idő, hogy újraegyesítsük Magyarországot.” Véleménye szerint az ellenzéki pártok összefogása előrelépést jelent.

Azt is elmondta, hogy rengeteg munka vár még ránk a kormányváltásig, de közösen be fogjuk bizonyítani, hogy a 99 százalék erejét nem gyűrheti le a kiváltságos 1 százalék.

A miniszterelnök jelölt fontosnak tartja, hogy olyan politika érvényesüljön Magyarországon, ahol a nőket is egyenlő jogok és lehetőségek illetik meg, ezért az esemény végén a politikus a pódiumra hívta női támogatóit, hogy ezzel is kifejezze eltökéltségét az egyenjogúság mellett.

Karácsony Gergely látogatása azért is érdekes, mert Cser-Palkovics András, Székesfehérvár fideszes polgármestere bejelentette, hogy nem indul el a 2022-es parlamenti választásokon, hanem maradna a ciklusa végéig polgármester.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy milyen hatalmas tömegek várták Karácsony Gergelyt a Fejér megyei székhelyen, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa: nem csak a fővárosban nem kérnek a Fideszből.

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: