Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Gér Mihály, aki a Párbeszéd, MSZP, LMP, Momentum és a Jobbik támogatásával indul a Pest megyei monori választókerületben képviselőjelöltként az előválasztáson rendszeresen leveleket visz a környék fideszes képviselőjének Pogácsás Tibornak az irodájához, melyben igyekszik felhívni a környék problémáira a figyelmét. De a történetnek még itt nincs vége.

Gér vitt már levelet Pogácsás képviselő úrnak, amikor az autópályák magánkézbe adásáról volt szó, de akkor is igyekezett felhívni az emberek problémáira a fideszes politikus figyelmét, miután Monoron egy hármas tűzvész tombolt.

Az ellenzéki politikus a levélbedobás tényét minden egyes alkalommal megörökítette egy fényképpel  és fel is töltötte Facebook oldalára:

 

 

Azt már egy szemfüles kommentelő szúrta ki, hogy bár Gér időben is egymástól távol, különböző napokon és órákban vitte el a problémára felhívó leveleit, nem tudott olyan időpontban érkezni, hogy Pogácsás képviselő úr irodáján a fehér redőny fel legyen húzva. Biztos sok időt tölt az irodájában- jegyezte meg a kommentelő. 

Azt már mi tesszük hozzá, hogy biztos államtitkár úr nagyon elfoglalt nem tud a választókerületének csip-csup ügyeivel foglalkozni. Azért reméljük még akad a monori képviselői iroda háza táján olyan, aki a port időnkét letörli…

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: