Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

A Freeszfe Egyesület Emergency Exit diplomamentő programjának ítélték meg 2021-ben az Európai Polgár díjat  – írja a 24.hu.

A 2008-ban alapított díjjal az Európai Parlament olyan kivételes teljesítményt nyújtó személyeket és szervezeteket díjaz, akik hozzájárultak a közös megértés, a polgárok és a tagállamok közötti szorosabb integráció előmozdításához, vagy az EU értékeinek képviseletére hivatott programokat alakítanak ki, melyek az Európai Unió Alapjogi Chartájában foglalt értékeket képviselik – írja a díjról a 24.hu.

A jelöléseket az EP-képviselőkből álló nemzeti zsűrik rangsorolják, majd az Európai Parlament alelnökének vezetésével ülésező brüsszeli zsűri dönt a díjazottakról.

A Freeszfe Egyesület Emergency Exit diplomamentő programjának célja, hogy a Színház és Filmművészeti Egyetem modellváltása miatt az egyetemről távozó hallgatók oktatóikkal folytathassák a képzésüket, és diplomát kaphassanak.

A díjat az Európai Parlament hazai irodájának szervezésében először Magyarországon, majd novemberben Brüsszelben, egy központi ünnepségen adják át az összes európai díjazottnak.


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: