Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Gér Mihály a Pest megyei Albertirsa, Monor, Pilis választókerületében indul az előválasztáson a Párbeszéd, az MSZP, a Jobbik, a Momentum és az LMP támogatásával. A politikus egy videóban hívta fel a figyelmet a vidék mindennapjainak rögvalóságára.

A kormány amellett, hogy regisztrációhoz kötötte, sok településen nem tette elérhetővé az oltást, ami a vidékiek és a nehéz sorban élők számára igencsak megnehezíti a vakcinához jutást.

A Gér által forgatott fimből kiderül, hogy sokan lenének még, akik szeretnének beoltani magukat, de a megszólaló idős emberek elmondják, hogy a regisztrációhoz internet és e-mail cím kell, ami nekik nincs.

A szegényebb sorban élő emberek is erről panaszkodnak. Ráadásul a filmből az is kiderül, hogy nem hogy a vidék falvaiban nincsen oltópont, de még a kisvárosok lakóinak is legalább egy órát kell utazni az oltásért.

A filmből kiderül, hogy Orbán a legkevésbé sem érti a vidéki vagy szegényebb sorsú emberek rögvalóságát.

Gér Mihály megjegyzi, hogy nem hagyhatjuk, hogy emberéletek múljanak azon, hogy ki hova született! A Párbeszéd ezért azt követeli, hogy a kormány biztosítson ideiglenes oltópontokat és törölje el a regisztráció szükségességét! A védettség mindenkinek jár.

A propaganda média nem fog beszámolni a vidéki emberek rögvalóságáról, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa a falvakban élők nem számíthatnak a bajban Orbánra.


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: