Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Jurák Kata, a Pesti Srácok “újságírója” és a Pesti TV riportere elképesztő magyarázatot talált a Németországot, Belgiumot és Hollandiát sújtó, már több mint száz halálos áldozatot követelő áradásokra: a “szivárványozás” miatt bünteti Isten áradással a Nyugatot.

A kormánypárti médiamunkás Facebook-oldalán azt írja, “azt hiszem, a szivárvány átértelmezése, a jelkép eredeti jelentésének meggyalázása nem várt következményekkel jár a haladó nyugati országok számára”.

Majd így folytatja: “itt halkan jegyezném meg, hogy Isten nem csak egy szelíd, jóságos öregúr, mint ahogyan a haladó liberálisok elképzelik, hanem Júda oroszlánjaként is említi a Biblia. Nem igazán jó döntés feldühíteni.”

 

Jurák Kata felidézi, a Szentírás szerint a szivárvány az ember és Isten szövetségét jelenti, amelyet az özönvíz után kötöttek. Majd levonja a következtetést: “az én véleményem az, hogy a szövetséget meggyalázó országok, nemzetek számára küld az Isten egyértelmű jelzést arra vonatkozóan, hogy ennek milyen következményei lehetnek.”


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: