Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Mindenki örülhet annak, hogy a napokban folyamatosan csökkent az olaj világpiaci ára, kivéve a magyarokat, mivel hazánkba ennek ellenére is újabb és újabb csúcsokra tör a benzin ára- kezdi az MSZP a közleményét

Egész Európában nálunk emelkedett a leginkább a benzin ára az elmúlt egy évben: a statisztikák szerint 20,2%-kal! Szerdától már 453 forint egy liter benzin! Persze, emelkedett máshol is: Németországban 10,6%-kal, Spanyolországban 9,3%-kal, Írországban 5,2%-kal.

De minek “köszönhetjük” a nagyobb drágulást? Annak, hogy az Orbán-kormány és az MNB tudatosan gyengítette a forintot! Ezzel jelentős károkat okozott a gazdaságnak és a munkavállalóknak! Mert hiába dolgozik keményen, és még annál is keményebben a magyar munkavállaló, hiába nő a névleges bére, ennek jelentős részét a forint romlása elviszi!

A benzinár nálunk történelmi csúcsra került ismét, pedig olcsóbb a nyersolaj, mint a korábbi árcsúcsoknál. Mindenki tudja, hogy a benzinár kihat minden más árra is: a szállítási és közlekedési költségek növekedése miatt drágulnak az élelmiszerek és a szolgáltatások is. Közben több mint 2 millió magyar ember él kevesebből, mint a létminimumot jelentő havi 101 ezer forint! Őket még tovább nyomorítja a kormány a tudatos forintgyengítéssel
Ennek változnia kell

Reményt a változásra csak a kormányváltás és a korszakváltás adhat! Mi, az MSZP-Párbeszéd szövetség, ezt tűztük célul. Ezért Ön is támogassa az előválasztáson az MSZP-Párbeszéd szövetség jelöltjeit és Karácsony Gergely miniszterelnök-jelöltet!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: