Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Orbán Viktor tegnap remegve papírból felolvasta az 5 kérdéses népszavazás bejelentését. Remegett, mert az egész a hatalmáról szól, de egy komoly hiba csúszott a gépezetbe.

Tegnap egy ország számára lett világos, hogy Orbán Viktor elvesztette a valóságérzékelését. Remegve papírból felolvasta az 5 kérdéses népszavazás bejelentését. Remegett, mert az egész a hatalmáról szól. Nagyot akart menni, és ilyen fontos kérdéseket tett fel mint, hogy:

Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyerekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek?

Nos, egy népszavazás nem egy olcsó dolog. Vajon, tényleg tömeges probléma-e Magyarországon, hogy 4 éves gyermekek nemi átalakító műtétekről ábrándoznak, kisautók és legó készletek helyett?

Nyilván nem, nincs élő szülő aki ilyenről tudna hitelt érdemlően beszámolni. S megszólaltak a tanárok is, mert értetlenül állnak Orbán baromsága előtt. A hiba úgy csúszott a gépezetbe, hogy a Fidesz média, amit azért valljuk be sokan nem követnek nyomon, már évek óta ezen pörög.

Elő-elő szednek egy-egy kétes külföldi újságcikket, amely arról szól, hogy valami vadbarom ilyen olyan műtétre biztatta a gyermekét. S, mint anno a szocializmusba megjegyzik, na tetszik látni, hogyan hanyatlik a nyugat.

Ám ez baromira nem a magyar rögvalóság. Egyszerű ez a történet. Fideszék már évek óta hazudoznak bele a pofánkba, mindent. S már nem tudják a sok hazugságuk közepette, hogy ebből mi is a valóság.

Ám komoly hiba csúszott a gépezetbe. Mert a magyarok nézték a hatalmáért remegő Orbánt és egy kérdés járt a fejükbe: vajon tényleg mi egy olyan miniszterelnököt akarunk, aki azt hiszi, hogy Magyarországon a legnagyobb probléma a nemi átalakító kezelések? Vajon tényleg mi egy olyan miniszterelnököt akarunk, aki teljesen elvesztette már a valóságérzékelését?

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: