Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Három hétre leáll a termelés a kecskeméti Mercedes-gyárban

Mint a hiros.hu megtudta, a beszállítói nehézségek miatt van szükség a gyártási szünetre, amit karbantartási tevékenységekre, illetve az új modell sorozatgyártásának előkészületeire használnak fel.

Felröppentek olyan hírek, miszerint több hétre is leáll a termelés a kecskeméti Mercedes-gyárban. Még múlt héten a hiros.hu megkereste a vállalatot, ma az alábbi válasz érkezett a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft.-től a portálnak:

Egyes félvezető komponensek terén jelenleg világszerte beszállítói nehézségek tapasztalhatók az alkatrészellátásban, melynek megszűnését jelenleg nem lehet előre jelezni.

A félvezetők piacán kialakult folyamatosan változó helyzet miatt továbbra is csupán akkora időtávra tervezünk előre, amennyire azt a helyzet megengedi. Mind a közvetlen, mind a félvezető-beszállítókkal szoros kapcsolatban áll konszernünk.

A Mercedes-Benz gyárainak nagyfokú rugalmassága lehetővé teszi, hogy ilyenkor a lehető leggyorsabban reagáljunk az ilyen jellegű változásokra. A Mercedes-EQ elektromos offenzívát továbbra is kiemelten fontos projektként kezeljük.


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: