Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Jámbor András, aki a Mérce volt főszerkesztője, és most országgyűlési képviselőjelölt Budapest 6-os számú választókörzetében Józsefvárosban, Ferencvárosban úgy kiosztotta a Fidesz médiát, hogy le sem merték adni az interjút 

Tegnap a tüntetésen villáminterjút kért Jámbor Andrástól  a PestiSracok.hu, de sikerült őket annyira zavarba hoznia, hogy le sem adták később a felvételt- számol be az ellenzéki politikus Facebook oldalán:

Ha már a PS nem merte publikálni az anyagot, legalább itt Facebookon maradjon meg az utókornak, ami történt. Valahogy így zajlott le a beszélgetés

PestiSrácok (PS): ha az izraeli cég és a kormány is tagadja a lehallgatásokat, akkor miért tüntettek?

– Ez azért nem teljesen így van, mert csak elsőre tagadta a kormány a lehallgatásokat, utána Varga Judit és Pintér Sándor viszont már nem cáfolták.

PS: semmi bizonyíték nincs a lehallgatásokra, akkor miért tüntettek?

– Ha ti azt gondoljátok, hogy semmi bizonyíték nincsen, akkor a Fidesz miért nem ment el a Nemzetbiztonsági Bizottság ülésére? Akkor ott kiderülhetett volna az igazság.

Máskor inkább gondoljátok át, hogy mibe ütitek az orrotokat srácok. Vannak védhetetlen helyzetek, a lehallgatási botrány például ilyen- összegzi az esetet Jámbor.


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: