Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Hosszú Katinka a 200 méter pillangótól visszalépett, és ezzel Rio után Tokióban is megfosztotta a pont miatta nem nevezett Jakabos Zsuzsannát az indulás lehetőségétől. Furcsa lépésével egy másik magyar sportolót fosztott meg a lehetőségtől.

Azért szeretném tudni, most mi járhat Shane Tusup és még inkább Jakabos Zsuzsa fejében!
Ezt egy jeles, ráadásul az úszósportban járatos újságíró posztolta azt követően, hogy Hosszú Katinka bejelentette, visszalép a 200 méteres pillangóúszás keddi előfutamától. Ami borítékolható volt, hiszen a szám középfutama majdnem hajszálra egybeesik a 200 vegyes döntőjével.

Ez csak egy a sokezernyi felháborodott poszt közül. Az Index összeszedett még néhányat. Mia f….zt keres ez a Gelencsér Tokióban???? OKJ-s képzéssel. Ő Hosszú edzője, röhej!!!

Hosszút küldeném haza! Megint kijátszotta Jakabost, mint Rióban! Megint megcsinálta azt, amit az előző olimpián is. Egyre szánalmasabb ez a nő.

Direkt sz..atja Jakabos Zsuzsát? És ezt eltűri a szövetség?
Verrasztó Zoltán olimpiai ezüstérmes edző, Evelyn és Dávid édesapja viszont egy kicsit másképp látja a dolgokat.

„Nincs itt semmi rejtély, nem a formaidőzítéssel volt a gond – mondta lapunknak a népszerű Csont. – Egyszer minden extraklasszis pályafutása a végére ér, de én azt hittem, ez az olimpia még benne van. Le is nyilatkoztam, hogy Hosszú szerintem 4:31 körüli időt fog úszni, és ezzel megnyeri a 400 vegyest.

Ha ezt megússza, meg is nyerte volna. De a jelek szerint már nincs benne ez az idő, és a 200 vegyes sem néz ki jól. Ennyi volt. Szerintem nem kéne őt piszkálgatni, háromszoros olimpiai bajnok, ezért hála és elismerés jár neki, ha egy kicsit vicces akarok lenni, egy puszi a fenekére, és köszönjük szépen a szép éveket.”
– mondta az Indexnek Verrasztó Zoltán.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: