Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ha máshogy nem megy, hát az utcán is megmutatjuk: mi vagyunk a többség és nem adjuk a jövőnket – jelentette ki Facebook-oldalán Karácsony Gergely.

A főpolgármester ezt azzal kapcsolatban vetette fel, hogy az illetékes testület hátrébb sorolta az általa kezdeményezett népszavazási kérdések vizsgálatát, ellentétben az Orbán Viktor miniszterelnök által benyújtottakkal.

„Úgy látszik, ha valaki a Fidesz zsoldjába áll, nem csak a függetlenségét, a szakmai becsületét, de még a látását is elveszíti. A Nemzeti Választási Bizottság fideszes tagjainak például egy hét nem volt elég arra, hogy 5 kérdést alaposan elolvassanak” – fogalmazott.

Az ellenzéki politikus kifogásolja, hogy a kormány kérdéseire jutott idő, s ezt szánalmas jogi trükközésnek, leginkább röhejes kicsinyességnek tartja, hogy arra hivatkozva sorolták hátra kérdéseit, hogy ő azt „magánszemélyként” nyújtotta be.

Szerinte Orbán Viktor elveszítette a kapcsolatát a valósággal, és egyrészt a már unalomig ismert lemezt pörgeti: „gyűlöletkeltés, bűnbakképzés, megosztás”. Hozzátette, hogy Orbán manapság „csomagol”, mint aki menni készül: „Eddig jó. Csakhogy összepakolja, becsomagolja és el akarja vinni magával azt is, ami nem az övé.

Vinné a közvagyont, vinné vele Magyarország szuverenitását is. Vinné a jövőt. És ez az a pont, amikor egyszer és mindenkorra megálljt kell parancsolnunk. Nem adjuk a jövőnket!”

Az ellenzéki előválasztáson miniszterelnök-jelöltként induló Karácsony Gergely szerint éppen, hogy „jövővédő” a népszavazási kezdeményezése, hogy a politikai blöffök helyett a valós problémákkal foglalkozzanak. Leszögezte: „Ebben bennünket semmiféle trükközéssel, jogi csűrcsavarral ez a kormány és a pártkatonái megakadályozni nem fognak, megállítani nem tudnak.”


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: