Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Amikor már úgy tűnt, hogy a Pegasus-botrány eltereli a figyelmet Orbánék egyik legaljasabb törvényről egy újabb nagy nemzetközi sporteseményt (Forma-1-es Magyar Nagydíj) rendeznek Budapesten, de ez az esemény Orbán miatt nagy szégyent hozott hazánkra.

Példa nélkül szégyent hozott hazánkra az Orbáni politika, talán soha, de soha nem fordult még elő, hogy két F1 világbajnok, legenda is kritikát fogalmazzon meg egy ország aljas törvényéről.

Lewis Hamilton az Instagramon emelte fel szavát Orbán homofób törvényével szemben. „A hétvégi nagydíj előtt ki akarom fejezni a támogatásomat azok felé, akiket a magyar kormány LMBTQ-ellenes törvénye megbélyegez. Elfogadhatatlan, gyáva és félrevezető a hatalmon lévőktől, hogy ilyen törvényt hozzanak. Mindenki megérdemli, hogy önmaga legyen, függetlenül attól, hogy kit szeret, vagy hogy mivel azonosul” – fogalmazott a Mercedes brit pilótája

A hétvégi Forma 1-es Magyar Nagydíj előtt más is kiállt Hamilton mellett és a homofób törvény ellen. A négyszeres világbajnok, Sebastian Vettel például szivárványos cipőben érkezett a Hungaroringre.

A versenyző az ezt követő sajtótájékoztatón elmondta: Mindenkinek szabadon kéne megválasztania azt, mit szeretne kezdeni magával, éppen ez lenne az egész lényege. Nyomasztónak tartom, hogy egy olyan ország, amelyik az Európai Unióban van, ilyen törvényt hoz.

Vettel nem érti, hogy a politikusok miért nem tanultak a történelemből és miért nem hagyják az embereket szabadon élni és szeretni. Természetesen nem nekünk kell törvényeket hoznunk, de a mi felelősségünk is, hogy támogassuk azokat, akiket ez hátrányosan érintett.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy Orbán Viktor milyen szégyent hozott ismét Magyarországra, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa: Orbánnal hazánk csak leépül a világban.

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: