Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ahogy a Hír Hugó is megírta, példa nélkül szégyent hozott hazánkra az Orbáni politika, talán soha, de soha nem fordult még elő, hogy két F1 világbajnok, legenda is kritikát fogalmazzon meg egy ország aljas törvényéről.

Lewis Hamilton az Instagramon emelte fel szavát Orbán homofób törvényével szemben. Sebastian Vettel nem érti, hogy a politikusok miért nem tanultak a történelemből és miért nem hagyják az embereket szabadon élni és szeretni.

Hiába a világszégyen, a főfideszesnél teljesen szétgurult a gyógyszer. Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában kvázi azt vezette le, hogy Lewis Hamilton és Sebastian Vettel mögött is Soros György van. Nem vicc, tényleg.

Kovács Zoltán kifejtette, a magyarországi Formula 1-es futamra érkező – „egyébként a magyar  törvényről mit sem tudó” – sztárok megszólalása azt példázza, hogyan működik ez a hálózat, hogyan lehet akkor, ha egy bizonyos kérdésben – például a magyar gyermekvédelmi törvény esetében – egy tagállam másként gondolkodik, mint azt a nemzetközi mainstream elvárná, megszólaltatni „beszélő fejeket”, akikre a laikus közvélemény figyel.

Honnan tudná egy Forma 1-es pilóta, hogyan élnek a magyarok, milyen következetesen védi az alkotmány és a magyar kormány a családok és gyermekek jogait? – firtatta az államtitkár, majd arra felvetésre, miért mossák össze a pedofíliát és a homoszexualitást, Kovács Zoltán azt mondta, ne tévesszük szem elől, hogy mielőtt a törvény és a hozzá kapcsolódó jogszabályok szövege megjelent volna, a hálózat, az LMBTQ-mozgalmak, a Soros György által fizetett nemzetközi szervezetek hálózata már ezzel támadta kormányt.

Amúgy lehet, Kovács Zoltán szavai mögött is Soros György áll? Ki tudja! 🙂


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: