Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

L Simon Lászlót, Orbán Viktor egyik korábbi államtitkárát nevezték a Nemzeti Múzeum igazgatójának. L Simonnak eddig sok köze nem volt a muzeológiához, író, költő, balettszerző, szerkesztő, vállalkozó, politikus volt eddig.

 

Hétfő délelőtt Prof. Dr. Kásler Miklós miniszter úrnál jártam, aki 2021. július 31-i hatállyal kinevezett a Magyar Nemzeti Múzeum főigazgatójának. Majd Fekete Péter kulturális államtitkárral közösen tiszteletünket tettük Varga Benedek korábbi főigazgató úrnál, megköszönve az eddigi munkáját.

A következő öt évben a magyar állam legrégebbi kulturális intézményét, legfontosabb és legnagyobb múzeumát vezethetem – írja Facebook-oldalán L. Simon László, korábbi kulturális államtitkár. A posztban hozzáteszi, ezzel befejezettnek tekinti aktív pártpolitikusi munkáját.

L Simon még soha életében nem dolgozott múzeumba és még a végzettsége sem történész, hanem író, költő, balettszerző, szerkesztő, vállalkozó, politikus volt eddig. Reméljük balettszerzői tapasztalatai könnyen átsegítik a nehézségeken a Fideszes pártkádert a legrégebbi kulturális intézményünk élén.


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: