Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Demokratikus Koalíció elnökségi tagja „kíváncsian várja” az ügyészség lépését.

Feljelentés-kiegészítést tett a Pegasus-botrány ügyében Kálmán Olga. „Gondoltam szólok az ügyészségnek, hátha elkerülte a figyelmüket, hogy sajtóhírek szerint újabb újságíróról derült ki, hogy megfigyelték”

Fogalmazott Facebook-bejegyzésében az ellenzéki politikus, aki szerint az Orbán-kormány „kínosan hallgat, kamu-konzultációval, újabb brüsszeli ellenségképpel tereli a közbeszédet”. „Kíváncsian várom az ügyészség lépését”

Pedig nem bonyolult: megrendelték az izraeli kémszoftvert, vagy sem? Adtak megbízást újságírók, kormánykritikus közszereplők és ellenzéki politikusok megfigyelésére, vagy sem?
A nyilvánosságra került újabb eset kapcsán feljelentés-kiegészítést tettem, kíváncsian várom az ügyészség lépését!– zárja bejegyzését Kálmán Olga.

A héten robbant az újabb bomba, a Pegasus kémszoftver célkeresztjébe került a korrupciós ügyekkel foglalkozó Csikász Brigitta, bűnügyi újságíró is – derítette ki a Direkt36. Az újságíró készülékének technikai elemzése egyértelműen kimutatta a kémszoftver nyomait.

A Direkt36 legújabb cikkében azt írja, 2019 áprilisa és novembere között Csikász Brigitta, korrupciós ügyekkel foglalkozó bűnügyi újságíró telefonját is lehallgatták. Az újságírónő készülékét azután vizsgáltatták be, hogy az ő telefonszámát is megtalálták a megfigyeltek listáján.

Mindössze egy nap különbséggel kezdték el megfigyelését a Direkt36 újságírójához, Panyi Szabolcshoz képest.

A megfigyelés idején Csikász az Átlátszónál dolgozott, jelenleg a Blikk munkatársa. Az újságírónőt nem lepte meg a lehallgatás, ugyanis állítása szerint 2010 óta már több ízben figyelmeztették, hogy a hatóságok megfigyelés alatt tartják őt.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: