Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Jakab Péter, a Jobbik elnöke ismét eligazítást tartott az okoskodó Fideszéknek Facebookon. Ezt a szöveget sem teszik helyre:

Függesszük ki a falra a fideszes alaptörvény úgynevezett „nemzeti hitvallását”, mely a Himnusz első sorával kezdődik. Ezt kéri a kormány, merthogy válság van, és ez majd átsegít bennünket a nehéz időkön. Azon most lépjünk is túl, hogy a kormány nem tudta helyesen leírni azt, hogy „Isten, áldd meg a magyart!”.

Azon viszont ne lépjünk túl, hogy miközben a kormány hitvallásokkal akarja kezelni a válságot, az emberek nem tudnak hitvallásokkal fizetni a boltban. Márpedig a legfrissebb hírek szerint a kenyér ára szeptemberre elérheti a 400 forintot.

Persze értem én. Nemzetközi folyamatok, éghajlatváltozás – lehet, hogy a Fidesz szerint még a szivárvány átértelmezése is előidézheti a brutális áremelkedést. A baj a bérekkel van. Meg a nyugdíjakkal. Meg az adókkal. Merthogy a liszt ára egy év alatt 20 százalékkal nőtt, a bérek viszont csak 7 százalékkal, a nyugdíjak 3 százalékkal. Amit az infláció el is visz.

És akkor még az Európa-rekorder áfáról nem is beszéltem, amit a kenyér után is megfizettet – a legcsóróbbal is – a magyar állam. Igen, válság van. És mivel enyhíti ezt a kormány? Érdemi béremeléssel? Valós nyugdíjemeléssel? Adócsökkentéssel? Áfacsökkentéssel? Nem. Függesszük ki a nemzeti hitvallást a falra.

Nagyon eredeti. A baj csak az, hogy „a Himnuszt éhes hassal csak egy bizonyos ideig lehet énekelni”. Jó lenne, ha végre megértenék ezt a tekintetes urak is, különben a nép fogja elmagyarázni nekik. Fizessenek meg a tolvajok! Jólétet minden magyarnak!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: