Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Fidesz-szavazók 55 százaléka szerint a népszavazás valóban a gyermekek védelméről szól, amiből logikusan következik, hogy 45 százalékuk nem nyelte be Orbán propaganda dumáját. Ráadásul Orbán Viktor gyermekvédelminek mondott népszavazási kezdeményezéséről az ellenzéki szavazók nagyobb arányban értesültek, mint a kormánypártiak.

A Publicus július végi felméréséből, amelyet a Népszava megbízásából készített, az derül ki, hogy a magyarok alig harmada nyelte be, hogy lehetséges hogy valaki azért lesz homoszexuális, mert ilyen tartalommal találkozik.

A megkérdezettek 42 százaléka szerint létező veszély, hogy az óvodákban és az iskolákban a többségitől eltérő szexuális irányultságot népszerűsítő propagandát folytatnak az LMBTQ szervezetek. Ebből logikusan következik itt is, hogy a magyarok közel kétharmada ezt a Fidesz propaganda hazugságot sem nyelte be.

Orbán Viktor népszavazási kezdeményezéséről a felmérés szerint az ellenzéki szavazók nagyobb arányban értesültek (90 százalék), mint a kormánypártiak (75 százalék). Ennél is nagyobb beégés, hogy Fidesz-hívők csupán 55 százaléka szerint a népszavazás valóban a gyermekek védelméről szól, míg az ellenzék elsöprő többsége (87 százalék) szerint ez csupán politikai akció, a választási kampány része. A fideszesek 78, ellenzékiek 27 százaléka venne részt az erről szóló népszavazáson.

A felmérésben a Karácsony Gergely által benyújtott népszavazási kezdeményezésről is megkérdezték a szavazókat. A válaszadók 58 százaléka ellenzi a Fudan beruházást, még ennél is többen (77 százalék) mondanak nemet az autópályák üzemeltetésének magánkézbe adására.

Míg a megkérdezettek 58 százaléka támogatja hazánk csatlakozását az Európai Ügyészséghez, 71 százalék helyesli az álláskeresési támogatás idejének 3 hónapról 9 hónapra emelését, s még ennél is többen 82 százalékuk biztosítana ingyenes antigéntesztet a hatvan év felettieknek.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy Fideszék hazugságait már nem nyelik be a magyarok, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa, már a Fidesz szavazók is tudják, hogy hazudnak nekik.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: