Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Media1  számolt be augusztus 23-tól teljesen új műsorrend lép életbe a TV2 képernyőjén. Ekkortól esténként eltűnik a Doktor Balaton című sorozat ám nemcsak a sorozatkedvelőket érinti az új műsorrend: nem szerepel a Szerencsekerék a csatorna 34. heti műsorrendjében.

Minden jel szerint ismét beégett a Fidesz propaganda TV és lekeveri a műsorról 2 produkcióját is. A TV2 a nemzeti ünnepet magába foglaló hosszú, háromnapos hétvége után, augusztus 23-án egy teljesen új műsorrendet léptet életbe, és ebben a Doktor Balaton című sorozat már egyáltalán nem szerepel.

Idén februárban már hosszabb időre leállították a tévésorozat vetítését, vélhetően amiatt, mert nem voltak elégedettek a TV2 vezetői a Doktor Balaton nézettségével, de a csatorna igyekezett ennek ellenkezőjét elhitetni, noha ennek ellentmondtak a Nielsen Közönségmérés mérőműszeres nézettségi adatai.

Csak később, július  5-től folytatták a sorozatot, amit második évadnak emlegetett a TV2, holott az első évad megszakítása miatt megmaradt részeket adták le.

Ekkor újra nézettségi gondok jelentkeztek: nemrég át is tették a vetítést későbbi időpontra, amikor „a magyar Dallasként” emlegetett sorozatnak már kisebb versenyben kell helytállnia a nézők figyelméért folytatott harcban.

A Szerencsekerék magyar változatának megújított változatát a TV2 idén július 19-től kezdte el vetíteni, és minden hétköznap látható volt. Augusztus 22-án, jövő héten vasárnap 18:55-ös kezdéssel lesz képernyőn a 25. résszel az évad utolsó adása.

Arról egyelőre nincs hivatalos hír, lesz-e folytatás, azaz újabb évad a Szerencsekerékből. A TV2 egy néhány nappal ezelőtti közleménye szerint „remek nézettségi adatokat” produkált ez alatt a pár hét alatt a műsor.

Nyilván megérte a közpénzből kitömött Fidesz közeli csatornának  25 rész miatt  felhúzni a díszleteket, felépíteni a műsor marketingjét.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: