Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Deutsch Tamás azt állítja, a magyar baloldal teljes mellszélességgel kiáll azért, hogy a férfiak is teherbe tudjanak esni és szülhessenek- nyilván teljesen szétgurult a cucc a Fideszes politikusnál, ezután egy teljes zavaros okfejtésbe kezdett a emojik-ról (ez az emoji: 🙂 )

A fideszes politikus azon akadt ki, hogy Ujhelyi István MSZP-s EP-képviselő azt mondta rá, már nem a „régi, vagány Tomi, mert amit csinál, bunkóság”. Ezt  Ujhelyi István azután mondta Deutsch Tamásra, hogy utóbbi lenácizta Sebastian Vettel német forma 1-es pilótát.

A fideszes Deutsch Tamásnál minden jel szerint teljesen szétgurult a cucc. Ugyanis a politikus azt írta a Facebookon: „Miközben a magyar baloldal ezerrel támadja a gyermekvédelmi törvényt, a férfiak teherbe esése és szülése mellett teljes mellszélességgel kiálltak.

A magyar baloldal EP képviselői Ujhelyi doktorral az élen egy olyan határozatot szavaztak meg zárt sorokban az Európai Parlamentben, amely szerint bizonyos körülmények között a férfiak is teherbe eshetnek és szülhetnek.”

Azonban a totális elmebajnak nincs vége egy teljesen érthetetlen gondolat menetet futtat le  az emojikról:

„Az LMBTQI+ ideológia őrültségei persze mindig fokozhatóak: a brüsszeli döntés után alig néhány nappal ugyanis már meg is jelent a terhes férfit ábrázoló új emoji. A liberális jogegyenlőség nagyobb dicsőségére azért csendben jegyezzük meg, hogy a siket emberek által használt jelnyelves emojik bevezetéséért viszont közel 10 esztendőn át kellett küzdeniük a fogyatékkal élők szervezeteinek. Szóval, immár hercig emojival is tudnak üzenni az anyai örömök elé néző férfiak. Ennyi.”

Igen jól tetszik érteni szegény Dajcs Tompika azt magyarázza fideszes közönségének, hogy milyen emojit rajzolhat valaki szerinte ez Európai Parlamenttől függ. Ezek tényleg ilyen hülyék az internethez vagy tényleg ennyire hülyének nézik a saját választóikat?

Deutsch Tamás miután Sebastian Vettel szivárvány logós cipőben, szivárvány színű pólóban és maszkban ment a Hungaroringre lenácizta a pilótát. A fideszes politikus posztjában gyakorlatilag a szivárványt a náci horogkereszthez hasonlította.

Erre írta Deutsch Tamásnak kommentben Ujhelyi István, hogy „esztelen uszítás után most konkrétan lenáciztok egy világbajnokot (bárkit), mert veletek ellentétes véleménye van?”, majd hozzátette, hogy Deutsch Tamás már bunkón viselkedik, és várlázító, amit csinál.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: