Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Mesteri tanítást mutatott be  Jakab Péter a Jobbik elnöke az EFOTT fesztiválon. A politikushoz KDNP-s aktivisták léptek oda, de az akciójuk helyett, Jakab úgy eligazította a vigyorgó ifi Orbánistákat, hogy kínjukba elnémultak. Ám a valódi égés nem ez volt: kiderült, hogy még a provokációnak szánt párizsi felét is lenyúlták Orbán Viktor legfiatalabb tanítványai.

Az EFOTT az egyetlen olyan fesztivál, amelyen részt vehetnek a politikai pártok, így minden évben fontos politikai agora is egyben. Idén sem volt ez másképp. A KDNP ifjúsági szervezete az IKSZ úgy döntött akciózik egyet, bár ne tette volna.

A Jobbik elnökét három vigyorgó napszemüveg mögé bújt Orbánista aktivista akarta  csőbe húzni egy kis ajándék csomaggal. Ahogy elmondták, az ajándék csomagban  párizsi,  gyerekjátékok és száraztésztát tettek.

Ezután az napszemüvegben vigyorgó Orbánistáknak  Jakab eligazítást tartott:  két és fél perc alatt az elejétől a végéig elmagyarázta nekik a vidéki szegénység valóságát, valamint azt, hogy talán nem annyira jó ötlet a napról napra élő magyar családokon gúnyolódni.

Arról, hogyan tűnt el másodpercek alatt a vigyor a srácok arcáról, nem lehet betűkkel eleget írni, ám szerencsére az esetről videó is készült, amit Jakab Péter osztott meg Facebook-oldalán. De nem ez volt a valódi beégés.

Azonban a valódi beégés a videó végefelé következett be, amikor is Jakab elkezdte a neki szánt ajándék csomagot kipakolni. Kiderült, hogy az ifi fideszesek egy felbontott csomag szeletelt párizsit tettek a csomagba.

Jakabnak rögtön összeállt a kép, hogy vajon miért csak egy pár szelt párizsi maradt: a videóban ki is mondja, a párizsinak a felét bizony befalták a az ifi Orbánisták. Érdemes figyelni a beismerő vallomással felérő arckifejezéseket. Hiába, öreg fideszes a közbeszerzés felét nyúlja le, ifi fideszes meg a provokációnak szánt párizsi felét…

A propaganda média nem fog beszámolni a ifi Orbánisták durva beégéséről, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa, még a provokációra szánt párizsi felét is lenyúlták a Orbán Viktor legfiatalabb tanítványai.

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: