Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

A naphire.hu-n jelent meg egy riport Gajdos Tamás műsorvezetővel, aki egykoron a Szerencsekerék című műsort is vezette. Épp ennek apropóján szólaltatták meg, ugyanis a fidesz propaganda TV2 újragondolta a műsort, Kasza Tibi lett a műsorvezető, és civil versenyzők mellett celebek is játszanak a nyereményekért.

Gajdos nincs lenyűgözve a változástól, szerinte az eredeti műsorra csak nyomokban emlékeztet a mostani produkció.

Sok mindenben természetesen az elmúlt 20 év fejlődésének köszönhetően más lett, más kellett, hogy legyen megjelenésében is a műsor, de tartalmában, hangulatában nem biztos, hogy szerencsés változtatásokon esett át.

A műsort vezető Kasza Tibor személyisége, stílusa olyan, amilyen – ezt a producer felelőssége eldönteni, hogy mennyire passzol az ő elképzeléseihez, de az az alpári, sokszor a játékosokat, vagy a táblánál álló hostesst megalázó és sértő hangnem és a játékosok színvonala kritikán aluli. Úgy véli, nem jó irányt vettek fel a műsorkészítők a szerkesztési elveknél.

Lehet aztán, hogy csak a mostani műsor mindenáron az olcsó szórakoztatásra, röhögcsélésre törekvő jellege az, ami kihozza a játékosokból a legrosszabbat, s hogy ők maguk is néha önmaguk paródiájává válnak – nem tudom.

Egy biztos: számomra és ahogy hallom, mások számára is csalódás ez a produkció, mert lehet és kell is frissíteni akár formailag is egy, a tengerentúlon már fél évszázada sikeresen futó produkción, de alapjaiból így kiforgatni és a néha kínos helyzeteket eredményező jópofáskodó szintre levinni talán nem kellett volna.


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: