Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

A csodás műalkotások mögött álló művész kiléte, illetve azok az ünnep folyamán betöltött szerepe egyelőre ismeretlen- írja a 24.hu

Az augusztus 20-i ünnepségek hagyományosan nagyszabásúak, az idei évben azonban a kormány új magasságok felé tör – derül ki a Balázs Béla-díjas filmproducer, Kovács Gábor péntek reggeli Facebook-posztjából.

A két, Lányi Tamás által készített fotón az Országháztól induló Alkotmány utca új díszei látszanak, amikre Kovács egyszerűen csak magenta turulként, illetve csodaszarvasnak álcázott új harci járműként hivatkozik.

A munkák közül az újjászületés és megújulás jelképe jókora sötét kerekeken gurul majd, de a mondákból jól ismert madár alatt is rejtőzhetnek kisebb görgők, így talán azt is mozgásba hozzák majd.

A képeket nézve egyáltalán nem nyilvánvaló, hogy milyen szerep juthat nekik a műsorban, sőt, az sem teljesen kizárt, hogy egylőre még csak egy alapozó réteget látunk rajtuk, így a következő órákban egy matricaréteg, vagy festés kerül rájuk, bár a hasonló munkákat rendszerint nem egy utca közepén szokták elvégezni.


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: