Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Jakab Péter komoly ütést vitt be  Tamásnak: „Ti milliárdokat kerestek, a magyarok meg az akciókat” Jakab Péter nem maradt adós ezúttal sem, miután a Fidesz egyik vezető politikusa belekötött.

A Jobbik elnöke és frakcióvezetője még februárban pörgette be a teljes magyar internetet parizeres képével, de úgy, hogy napokon keresztül még Orbán Viktort is lepipálta a politikusi lájkversenyben.

Azóta ugyan már görögdinnyéről, de még málnáról is posztolt közösségi oldalán, a parizeres téma úgy tűnik az egész kormánypártnál beakadt és Jakabot azóta is ezzel próbálják kikezdeni.

Deutsch Tamás a minap arról posztolt, hogy Jakab Péter nyári olvasmánya nem más, mint az Akciós TESCO Újság, merthogy abban benne van, hol olcsó a párizsi. A Jobbik miniszterelnök-jelöltjének válasza most sem maradt el és nem is volt benne sok köszönet.

– Bizony Tamás, amikor még tanárként dolgoztam, és a családommal, a gyerekeimmel albérletben laktunk, sokszor meg kellett néznem, hol van akció. Különben nem jöttünk volna ki a tanári fizetésből. Tudom, te ezt el sem tudod képzelni, hisz 30 évvel ezelőtt beültél a Parlamentbe a haverjaiddal, és azóta is ott ültök milliókért.

Ti nyilván nem tudjátok, milyen hónapról hónapra élni, milyen az, amikor egy magyar család kénytelen a tescós újságot olvasni, mert ilyen árak mellett csak az akcióra számíthat, ha már a kormányra nem – írta a politikus, majd hozzátette, a magyarok nem élvezetből lapozzák át ezeket az újságokat.

Miattatok, akik nagy ívben tesztek az országra, miközben rózsaszín ködben úszva alázzátok a népet. Igen. Más nemzetnek jólét jár, a magyarnak meg tescós újság. Ti milliárdokat kerestek, a magyarok meg akciókat. Ez pedig így nem járja. Lesz itt mit rendbe tenni, Tamás. – üzente Jakab kollégájának.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: