Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Bár a Fidesz propaganda azt harsogja, hogy Karácsony Gergely regnálása alatt Budapesten káosz van, ezzel szemben a valóság az, hogy Karácsony 2 éves regnálása alatt több minden történt a fővárosban, mint Tarlós 10 éve alatt. Most egy újabb évtizedes problémát számol fel Karácsony.

A Fidesz propaganda gőzerőkkel igyekszik lejáratni Karácsony Gergelyt és azt harsogja, hogy a fővárosban nem történik semmi. Nyilván vidéken ezt könnyebben elhiszik az emberek, de a valóság ezzel szemben az, hogy Karácsony 2 éve alatt több minden történt a fővárosban, mint Tarlós 10 éve alatt.

Most csak a gigaberuházásokra említjük, elkezdődött a Lánchíd és a Blaha Lujza tér felújítása és a 3-as metró is újul meg, most egy újabb évtizede problémát old meg Karácsony.

Ünnepélyes keretek között aláírták a szerződéseket, így elkezdődhet az újragondolt Duna-part tervezése, jövő nyáron pedig a budai és a pesti oldalon is elindulhat a felújítás – tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-t.

Walter Katalin, a BKK vezérigazgatója csütörtökön a társaság székházában fogadta azoknak a cégeknek a képviselőit, amelyek hamarosan elkészítik a megújuló Duna-part budai és pesti belvárosi szakaszainak terveit.

Emlékeztettel, hogy a Duna-Buda projekt célja, hogy miközben az alsó rakpart észak-déli közlekedési folyosó szerepe megmarad, a budai belvárosi Duna-parthoz kapcsolódóan (a Fő utca és teresedései, a Felhévíz, a Bem József tér megújításával) olyan köztérhálózat jöjjön létre, amely vonzó a lakosság és a turisták számára egyaránt.

A zöldfelületek fejlesztése, növelése ösztönzi a közterületek közösségi használatát, javítja a felső rakpartok és a kapcsolódó közterek gyalogos felületeinek kapcsolatát – írták.

A RAK-PARK projektnek köszönhetően pedig egy vonzó, sokszínű, pihenésre és színvonalas kikapcsolódásra alkalmas pesti Duna-parttal gazdagodhat a főváros – olvasható a közleményben.

A pesti alsó rakparton tervek szerint közösségi sportolást szolgáló eszközöket, utcabútorokat, kerékpáros és gyalogos útvonalakat létesítenek. A projekt célja, hogy a térségben megújuljanak a burkolatok, javuljanak a kerékpáros és a gyalogos közlekedés feltételei, és több zöldfelületet alakítsanak ki.

A propaganda média azt hazudja, hogy Karácsony alatt nem fejlődik Budapest, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy más is lássa a valóságot, Karácsony két év alatt többet tett a fővárosért, mint Tarlós 10 év alatt.


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: