Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A „Stop Gyurcsány! Stop Karácsony!” címet viselő petíció önleleplező vallomás: ettől a 2 embertől retteg Orbán. Azt már láttuk, hogy Gyurcsány anno milyen karakter gyilkosságon esett át. Lehet látni, hogy most a célpont Karácsony. A fő kérdés, hagyjuk-e, hogy a Fidesz Karácsonynál is célt érjen? Harangozó Tamás, az MSZP képviselője is megszólalt a témában, íme:  

Mivel, Karácsony a legerősebb miniszterelnök-jelölt, tőle retteg most leginkább a fideszes maffiakormány- vélekedett Harangozó A „Stop Gyurcsány! Stop Karácsony!” címet viselő petíciós bohózatban a szokásos gyurcsányozáson túl az emberek számára a jóvátételt is megígérő következő miniszterelnököt támadják.

Folytatódni fognak a Karácsony elleni támadások, ám ez csak őt erősíti– erről beszélt Harangozó Tamás, az MSZP frakcióvezető-helyettese hétfő reggel az ATV Start című műsorában.

„Százmilliókba, talán milliárdokban mérhető még a fizetett hirdetés része is annak, amit Karácsony Gergellyel szemben az elmúlt három hónapban a Fidesz és maga a kormány is művelt, egyébként világosan jelezve ezzel, hogy kitől tart igazán (…) Úgyhogy nem csodálkozunk rajta, hogy a petíciós játékban is szerepel” – emlékeztetett Harangozó.

Az előválasztással kapcsolatban elmondta, nagy a támogatás, de sokan nem értik, hogy ez azért egy versenyhelyzet is egyben az ellenzéki pártok között. „Történelmet írunk, politikatörténeti szempontból mindenképpen. Magyarországon nem volt még előválasztás. Szeptember 18 és 26 között lesz az első forduló, és ha a miniszterelnök-jelöltek közül senki nem kapja a többséget, 50+1 százalékot ebben a kilenc napban, akkor október elején lesz a második forduló.

De azt garantáljuk – és ez a konstrukció lényege –, hogy október közepére, a második forduló lezárta után 1 miniszterelnök-jelölt, 106 közös jelölt és egyirányba húzó ellenzék lesz” – jelentette be az MSZP politikusa.

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: