Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Pár hónapja robbant a botrány, hogy a népszerű humorista Galla Miklós nem kapja meg a Karinthy-gyűrű díjat, mert elterjed róla, hogy Karácsony Gergely támogatója. Majd azzal vádolták meg a 40 éve a pályán lévő humoristát, hogy nyilvánosan meztelenkedett.

Egészen elképesztő történet, az ami Galla Miklóssal történik. Jól mutatja milyen romlott is valójában a Fidesz világ. A humorista idén kapta volna meg a rangos díjat a Karinthy-gyűrűt, de nem kapta. Azért mert elterjedt róla, hogy Karácsony Gergely támogatója. Majd utána lejáratásképp nyilvános meztelenkedéssel vádolták meg. Most Orbán Viktornak írt egy nyílt levelet, mivel az MTVA válaszra sem méltatja a 40 éve a pályán lévő humoristát.

Íme Galla Miklós nyílt levele:

„Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Itt Galla Miklós. A közelmúltban nagyon súlyos sérelem ért. Az MTVA kuratóriuma februárban nekem ítélte a Karinthy-gyűrűt, öt hónapig hitegettek, hogy megkapom, majd júniusban elfogadható indoklás nélkül visszavonták. Az okokkal kapcsolatban kiszivárgott információk szerint: A.: Csatlakoztam Karácsony Gergely 99 mozgalmához, B.: Nyilvánosan meztelenkedtem.

Egyikből sem igaz egy szó sem, semmi valóság alapjuk nincs, teljes fikció mindkettő. Rágalmak. Hogy ez mennyire így van, azt bizonyítja, hogy az MTVA kuratóriuma egyetlen nyilatkozatomra és a korábbi Nyílt levelemre sem reagált.

Úgy vélem, ha bármiféle bizonyíték lenne a kezükben, már előálltak volna vele. De nincs, mert nem is lehet bizonyíték arra, ami nem történt meg. (Ha mégis előállnak valamiféle „bizonyítékkal”, az kizárólag hamisítvány lehet.)

Tisztelt Miniszterelnök úr, egész életemben csak azzal foglalkoztam, hogy a Kedves Közönséget megnevettessem, illetve a dalaimmal szórakoztassam. Kérem, intézkedjen, hogy a negyven év munkájával kiérdemelt Karinthy-gyűrűmet megkapjam, visszatérhessek a Rádiókabaréba és a Petőfi Rádió tűzze műsorára a világszínvonalú dalfelvételeimet. Köszönöm.

Nem akarom elhinni, hogy nekem, aki soha életemben nem politizáltam, csak egy kormányváltás után rendeződhet a helyzetem.

Köszönöm figyelmét.

Üdvözlettel: Galla Miklós”- zárja a sorait a humorista.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: