Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Blikk információi szerint a „Döntsük le a falakat!” címmel elkészült a Karácsony Gergely nevéhez kötődő „99” Mozgalom első kampánydala, amelyben többe között feltűnik egy ápolónő is, aki egy düledező rendelőből üzen Magyarországnak. 

A  klipben számtalan sztárművész mellett orvosok, ápolónők, tanárok, vállalkozók, alkalmazottak, egyetemi hallgatók énekelnek közösen és hívják fel a magyarok figyelmét a változás szükségességére.

A kormányváltó klip résztvevői között többek között láthatjuk Nagy Bandó András humoristát, Molnár Áron Noárt, Fullajtár Andreát, Márton Andrást, valamint Jordán Tamást és Molnár Piroskát, a Nemzet Színészeit. Velük együtt dalol Herceg Zoltán stylist, Mécs Imre politikus, Iványi Gábor lelkész, Németh Péter újságíró, Bach Szilvia humorista is.

A nótát Bozsik Patrik (ő korábban a magyar Iron Maiden tribute zenekar, az Iron Maidnem énekese volt) és Orbán Adrienn énekli, bőgőzik a zenei életben Kanócként ismert Takács Roland Adrián, az Ocho Macho zenekar basszugitárosa.

Ezen kívül az alkotók között feltűnik, Wirth Zoltán, az ellenzéki irányultságú Hírklikk portál főszerkesztője , valamint Veres Gábor, az MSZP egykori szóvivője, jelenlegi józsefvárosi önkormányzati képviselője.

A Magyar Hang információi szerint a dalt az MSZP és Karácsony Gergely miniszterelnök-jelölt környezetéből ajánlják a többi ellenzéki párt és jelölt figyelmébe, mint közös kampányhimnuszt.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy ápolok, orvosok, tanárok és más szakma képviselői dalban üzentek a magyaroknak, hogy változásra van szükség, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy minél több magyarhoz eljusson a kormányváltó klip.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: