Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Blikk szúrta ki, hogy Tordai Bence, a Párbeszéd országgyűlési képviselője régen nem látott fotót hozott nyilvánosságra Facebook oldalán.

A Párbeszéd Magyarországért párt szóvivője a közösségi oldalán osztott meg egy régen nem látott fotót, amin a főpolgármestert két rendőr fogja közre.

 

Egyébként az évekkel ezelőtt készült képen épp Karácsony Gergelyt látni, amint két rendőr közrefogja, majd elhurcolja őt a Parlament elől, miközben a főpolgármester egy „elég volt” feliratú táblát tart maga előtt.

Jámbor András, a Ferencváros- Józsefváros választókerületében induló képviselőjelölt is megosztotta a képet, aki azt írta hozzá, hogy nekem ez jutott eszembe a Stop Karácsony kampányról.

9 éve Karácsony Gergely és az LMP akkori képviselői odaláncolták magukat a Parlament bejáratához. Büszkeség arra gondolni, hogy már akkor is Gergővel dolgoztam, és részt vehettem az akció kitalálásában és végrehajtásában!

Akkor ezzel tiltakoztunk a választási törvény átírása ellen. Az ellen a törvény ellen, amely a Fidesz felé billenti a választási rendszert, amely eltörölte a második fordulót, és így összefogásra kényszeríti az ellenzék pártjait!

Ha kell, most is odaláncoljuk magunkat. De itt még nem tartunk. Aláírásgyűjtéssel, tüntetéssel, és népszavazással küzdünk a Diákvárosért, de ha a hatalom nem ért ebből, ha továbbra sem építik fel a megígért kollégiumi férőhelyeket, oda is láncoljuk magunkat, hogy végre abba az irányba induljon el az ország, amely megoldja a lakhatási és szociális válságot!

Ha az kell, hogy leváltsuk a Fideszt bárhova odaláncoljuk magunkat! De a kormányváltás után remélhetőleg azokon csörögnek majd a láncok, akik lopott közpénzből urizálnak, akik a barátaiknak osztják ki a közbeszerzéseket, és akik titkosított szerződésekkel árusítják ki Magyarországot!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: