Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Fideszék már a látszatra sem adnak és teljesen hülyének nézik az ellenzéki szavazókat, újra megpróbáltak beavatkozni az ellenzéki előválasztásba, most egy propaganda közvélemény-kutatással.

Tegnap közölte le többek között az ellenzékinek mondott ATV.hu is azt a Fidesz propaganda közvélemény kutatást, amiben arra a megállapításra jutottak, hogy Orbán Viktor 20 százalékkal vezet Karácsony Gergellyel szemben.

Igen,  jól tetszik érteni, a Fidesz annyira retteg Karácsony Gergelytől, hogy rendeltetett egy propaganda kutatást, csak és kizárólag Karácsony Gergelyre. A kutatás nem kérdez rá sem Jakabra, sem Dobrevre, sem Márki-Zayra csak és kizárólag egy célja van, hogy azt üzenjék az ellenzéki előválasztásra, véletlenül se szavazz Karácsonyra.

A dologban van egy turpisság, fogalmazhatunk úgy, hogy aljas nagy csúsztatás, amit ha megértünk pontosan világos lesz, hogy miért is retteg Orbán ennyire Karácsonytól.

A Nézőpont azt írja, hogy Karácsony  potenciális szavazói körben augusztusban a kormánykritikusok 37 százaléka választotta volna őt kormányfőnek Orbán Viktorral szemben, míg 39 százalékuk „egyiket sem”.

S mi ebben a hatalmas nagy csúsztatás? Hogy a kutatás direkt nem fejti ki, hogy pontosan mit jelent, az hogy az ellenzéki szavazók  39 százaléka egyiket sem, választaná, tehát se Karácsonyt se Orbánt.

Hát azt jelenti hogy az ellenzéki előválasztáson 6 miniszterelnök jelölt van míg Karácsonynak egyedül van 37 százaléka, addig a további 5 miniszterelnök jelöltnek együttesen van összesen 39 százalékos erejük Orbánnal szemben.

Ja, ugye így már érthető, hogy miért is retteg ennyire a Fidesz Karácsony Gergelytől.

A propaganda média nem fogja bemutatni, hogy pontosan miért is retteg a Fidesz ennyire Karácsony Gergelytől, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa Orbán mindent megtesz azért, hogy ne Karácsony nyerje az ellenzéki előválasztást.

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: