Voksolás a Blaha Lujza téren
Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Pálinkás József bejelentette, hogy nem gyűlt össze a 20 ezer aláírása, így nem fog elindulni az előválasztáson. A bejelentésével 5 jelölt maradt versenyben.

Az Új Világ Néppárt elnöke azt mondta: bár aktivistáik még kint vannak az utcákon, az ajánlóívek számából arra következtet, hogy nem gyűlt össze a szükséges számú aláírás ahhoz, hogy miniszterelnök-jelöltként indulhasson.

Pálinkás József az ATV Start című műsorában azt mondta: összesen 19 jelöltjük regisztrált, 17-en összegyűjtötték az egyéni induláshoz szükséges aláírást, de a miniszterelnök-jelöltség esetében ez nem sikerült.

A politikus arra a kérdésre, hogy mekkora csalódás ez neki, úgy válaszolt: sejtette, hogy ez így alakul. Mint mondta, nem volt sok aktivistájuk, márpedig ez elsősorban erőforrás, másodsorban logisztika kérdése volt.

Azt is hozzátette: ő maga politikusként nem elég ismert ahhoz, hogy „tömegek álljanak sorban” a sátraiknál.

Az ellenzéki előválasztás szeptember 18 és szeptember 26 között kerül megrendezésre, a nagyobb városokban és megyeszékhelyeken mindenhol lehet majd szavazni. A választók két dologról dönthetnek: először is, hogy ki legyen az ellenzék miniszterelnök jelöltje, másodszor, hogy ki legyen az országgyűlési képviselő-jelölt.

Fontos megjegyezni, hogy mindenki csak abban a választókerületben szavazhat, ahol lakik. Tehát ha valaki mondjuk Budapesten él, de az állandó lakcíme Borsodban Izsófalván van, mivel az a Kazincbarcikai körzethez tartozik, így  Kazincbarcikán szavazhat, de Budapesten nem. Van lehetőség Online szavazni is, minden további részlet megtalálható a https://elovalasztas2021.hu/ weboldalon.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: