Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Fideszék azt hiszik nekik mindent lehet, pont oda települtek ki aláírásokat gyűjteni, ahol a Momentum tette ezt az előválasztáshoz, ám míg az ellenzéki párt maradéktalanul betartotta a jogszabályokat, addig a Fidesz fittyet hányt saját törvényeire, így a rendőrség kénytelen volt figyelmeztetni a Orbán-párt embereit.

Rendőrök jelentek meg szombaton Bicskén, ott, ahol egymástól pár méterre két aláírásgyűjtő pult is volt: az egyiket a Momentum állította fel az az előválasztáshoz, a másikat a Fidesz, a „Stop Gyurcsány! Stop Karácsony!” elnevezésű kampányukhoz.

A Magyar Hang a hétvégi incidens miatt a Fejér Megyei Rendőr-főkapitánysághoz fordult, hogy részleteket tudjon meg arról. A hatóság azt a tájékoztatást adta, hogy a Momentum rendezvényéről volt tudomásuk, a Fideszről viszont csak annyit közöltek, hogy a helyszínen „a Fidesz–Magyar Polgári Szövetség is rendezvényt tartott”.

Válaszukban azt is hozzátették, hogy a kiérkező rendőrök a szervezőt igazoltatták és „figyelmeztetésben részesítették, továbbá jogi felvilágosítás keretein belül tájékoztatták a rendezvény megtartásához szükséges bejelentési kötelezettségről”.

A portál szerint ennek alapján feltételezhető, hogy a kormánypárti aktivisták elfelejthették bejelenteni az eseményt, ami törvény szerint kötelező.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy a Fidesz emberei azt hiszik, hogy nekik mindent lehet, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy más is lássa Orbánék még a saját törvényeikre is fittyet hánynak.


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: