Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Nem azok félnek, akik a hatalom útjában vannak, hanem a hatalom Az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelölt reggeli videójában ezúttal a Pegasus-ügyről beszélt.

Ahogy mi is beszámoltunk róla, a Direkt36 megtudta, hogy idén tavasszal több alkalommal is feltörték Páva Zoltán telefonját, aki korábban az MSZP-ben politizált, most pedig az ellenzéket nyíltan támogató Ezalenyeg.hu nevű hírportált üzemelteti.

Karácsony Gergely mai videójában arról beszélt: a Fidesz mindent megpróbál megtenni, hogy elfelejtsük a Pegasus-ügyet. Most azonban kiderült, hogy nem csak azt a 300 embert hallgatták le, akikről korábban tudni lehetett, hanem idén is használták a kémszoftvert.

A főpolgármester úgy fogalmazott: sok mindent tudunk, csak azt nem tudjuk, hogy mi köze a kormánynak ehhez a lehallgatáshoz. Azt tudjuk hogy nem mentek el a nemzetbiztonsági bizottság ülésére, de “az egyenes kérdésekre nincs válasz”: hogy megrendelte-e ezt a szoftvert a kormány, és adott-e megbízást lehallgatásokra.

Karácsony szerint az ügy legfontosabb tanulsága, hogy nem azok félnek, akik a hatalom útjában vannak, hanem a hatalom fél igazán.


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: