Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Még idén ősszel visszatér Friderikusz Sándor az RTL Klubon, bejelentették, melyik műsorban

Friderikusz Sándor elsősorban podcast-műsorvezetőként volt aktív az utóbbi időben, műsorait április óta a Facebookon és a YouTube-on lehet megnézni-hallgatni.

Az egyik legutóbbi epizódban például Alföldi Róbert szerepelt, és sok adásnak többszázezres nézettsége van, de Friderikusz a múlt héten anyagi támogatást kért nézőitől az alábbi videóban azért, hogy ne kellejen túl sok reklámmal megszakítani a riportokat.

Mint mondja, a korábbi epizódok sikere bizonyítja, hogy „számottevő közönsége van az értelmes szónak és beszédnek az interneten is, illetve egyre inkább csak az interneten.”

 

Most a Média1 nevű honlap írja, hogy a podcastgyártás mellett, Friderikusz visszatér a kereskedelmi televíziózásba még az idén.

Az RTL Klubon az Életünk története című műsora fog folytatódni, amiről maga a 63 éves műsorvezető nem nyilatkozott bővebben, de a csatorna megerősítette, hogy jelenleg készül a sztárpárok öregítésével foglalkozó műsor harmadik évadja. Az új részek még az idén ősszel adásba kerülnek majd, de egyelőre nem lehet tudni, milyen ismert személyiségeket viszi majd időutazásra Friderikusz.


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: