Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Brutális devizatartozása miatt dobta el az életét egy ceglédi állatorvos, bár Orbánék 11 éve vannak hatalmon, érdemben semmit nem tettek az emberek megsegítése érdekében.

A négygyermekes apa sokáig próbált kilábalni az adósságból, de végül augusztus végén a könnyebb utat választotta, önkezével vetett véget az életének.

A tragédia kapcsán megszólalt a férfi lánya, aki elmondta: a svájci frank alapú hitelt egy évvel a devizahitelek bedőlése előtt vette fel a férfi egy állatklinikára. Időközben családi házat építettek feleségével, de házassága véget ért, a sötét felhők pedig csak gyűltek felette. Egy darabig fizette az egyre magasabb törlesztőrészleteket, de a bank tanácsára egy ponton abbahagyta.

„Akkor már marékszám szedte a nyugtatókat. De küzdött, dolgozott… A rendelőben lakott egyedül, de volt idő, hogy a fűtést sem tudta fizetni, 6 fokban aludt, mint egy aszkéta. Tavasszal mindannyian fellélegeztünk” – idézte a lány szavait a Dél-Pest Megyei Panoráma.

A fiatal nő hozzátette: a végső lökés egy végrehajtói levél lehetett, amiben „nevetségesen alacsony összegen” tűztek ki árverést a rendelőre. Az árverezés után még 98 millió forint tartozása maradt az állatorvosnak, aki az tervezte, újabb kölcsönt vesz fel, majd beszáll a licitbe, de a családja lebeszélte erről. Olyan tervei voltak, hogy elmegy alkalmazottnak egy állatorvosi rendelőbe, külföldre költözik gipszkartonozni, vagy leszázalékoltatja magát és egy otthonba megy.

A családja már kezdte sejteni, hogy nagy a baj, amikor a férfi megivott egy liter pálinkát és elővette a vadászfegyverét; az eset miatt kórházba is került. A halála előtti napon, augusztus 23-án még azt mondta, egy rendes ember vette meg az árverésen a rendelőt, akivel beszél majd, aztán visszabérli tőle.

„Nem tudom, mi zajlott benne, miért döntött így hirtelen másnap reggel. A tőle megszokott mérnöki pontossággal elrendezett mindent. Biztosra ment, 2 óra és öt ember kellett, hogy leszedjék. A rendőrök mondták, hogy nem volt alkoholos befolyás alatt, hanem hidegvérrel döntött.

Búcsúlevelet is írt, arról, hogy ennek nincs értelme így, és hogy a padláson van, de ne menjünk fel, hanem kérjünk segítséget, és hogy Bogika semmiképp ne menjen fel. És végül éppen a kishúgom és én találtuk meg… Egy idézetet is írt: »Ne sírj, hogy vége lett, örülj annak, hogy megtörtént« Apu mindig szerette a színpadiasságot” – mondta a fiatal nő.

A hátrahagyott család nagyon nehéz helyzetbe került. Az állatorvos volt felesége, a négy gyermek édesanyja is elvesztette mindenét: albérletben lakik, és 10 éve a közalkalmazotti fizetéséből vonják le a 180 ezer forintos törlesztőrészletet.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy Orbán Magyarországán milyen tragédiák történnek, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa a Fidesz az útszélén hagyta a deviza hiteleseket.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: