Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Hát, hogy mik vannak, képzeld el pont most zárult le az Oktatási Hivatal (OH) vizsgálata, amely 2004. január elsejétől (!!!) ellenőrizte a Budapesti Corvinus Egyetemen harminckét (!!!) oktatójának jogviszonyát, akik közül  pont csak Karácsony Gergely nem teljesítette a foglalkoztatásához szükséges feltételeket- büszkélkedett a Magyar Nemzet fideszék legújabb Karácsony ellenes kirohanásával.

Micsoda véletlen, képzeld el, hogy éppen most ellenőrizte az Oktatási Hivatal pont a Corvinus Egyetem oktatóit, pont 2004 óta és pont csak egy szabálytalanságot tárt fel, nem fogod kitalálni: Karácsony Gergelynél.

A már-már politikai paródiába illő írást a Magyar Nemzet közölte le, persze szerencsére a látszatra azért adtak, igaz hogy a Corvinus Egyetemnek legalább 300 oktatója van, de a lap cikkéből kiderül, hogy az eljárásban harminckét oktató foglalkoztatását vették górcső alá a revizorok, micsoda pech, hogy ebbe épp Karácsony is belesett és csak nála találtak szabálytalanságokat, hiányzott a nyelvvizsga és a doktorjelölti jogviszony.

A propaganda irományból kiderül, hogy Karácsonynak nem volt meg a feltételként előírt legalább egy C típusú nyelvvizsgája vagy ezzel egyenértékű államilag elismert oklevele, „csak” lektori nyelvvizsgája van.

Az adjunktusi kinevezése is szabálytalannak bizonyult, mert Karácsony a rendelkezésre álló dokumentumok alapján nem kezdte meg a doktorjelölti jogviszonyt. A szabályzat szerint a kinevezési feltételek között rögzíteni kellett volna, hogy Karácsony három éven belül létesítsen doktorjelölti jogviszonyt. Ez azonban a határidőig nem történt meg; később, 2014. augusztus 31-én Karácsony maga kezdeményezte a jogviszony közös megegyezéssel történő megszüntetését. Hát kb ennyi.

A propaganda iromány Karácsony Gergelyt folyamatosan Gyurcsány kiválasztott emberének nevezi és az egész irományból egy dolog süt: a Fidesz baromira retteg Karácsony Gergelytől.

A Karácsony Gergely lejáratására a Fidesz forint százmilliókat költött, az a nagy kérdés, hogy vajon célt érnek-e? Mert, ha igen és nem állunk a főpolgármester mellé, és nem üzenjük meg a Fidesznek, hogy nem hagyjuk az ellenzéki vezetőinket lemészárolni, akkor bizony kb soha nem váltjuk le őket.

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: