Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Karácsony Gergely Instagram-oldalán már hagyománnyá vált a napindító bejelentkezés, ahol mindig a legfontosabb történéseket elemzi. Ma reggel sem volt ez másként: a tegnapi VOKS 2021 ellenzéki vitát értékelte és elmondta szerinte mi a párhuzam Ferenc pápa által említett Lánchíd, valamint az ellenzék között között.

Az egyértelmű a főpolgármester szerint, hogy az ellenzék minden jelöltje nyert ezzel a vitával, de a miniszterelnök vesztett: A tegnapi vitának egyértelmű győztese, és egyértelmű vesztese is van. A győztese az ellenzéki együttműködés. A vesztese Orbán. És ez így van jól.

Állítja: az ellenzék tud együtt gondolkodni, közösen döntést hozni és sok mindenben egyetértenek. Ez az együttes kormányzáshoz elengedhetetlen.

Karácsony kiemelte Ferenc pápa beszédéből a Lánchidat, mint szimbólumot. Ezzel nekik, az ellenzéknek szeretett volna üzenni a Szentatya.

Azt mondta a Lánchíd összeköt minket, nem összeolvaszt. Így van ez az ellenzéki oldalon is. Nyilván ezeknek a pártoknak megvannak a maguk értékei. Meg kell őrizniük a saját arcukat, nem kell felolvadniuk valamifajta olyan egységben, ami elveszíti ezeket a színeket és értékeket.

Ez a tegnapi vita engem meggyőzött arról, hogy van közöttünk híd.
A főpolgármester még elmondta, hogy szeretne ő lenni ennek az összefogásnak a közös nevezője. Reméli, hogy ebben az emberek is támogatják majd szavazataikkal.


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: