Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Megvan az előválasztási viták legnagyobb önarconköpése, tegnap zajlott az előválasztás ferencvárosi és józsefvárosi fordulójának vitája, ahol Csordás Anett a Momentum és C8 jelöltje kétpofára MSZP-zet. Csak sajnos mára előkerült egy levél, amiben Csordásék az MSZP támogatásáért kuncsorognak 2020 decemberében. 

Torzsa Sándor, az MSZP ferencvárosi önkormányzati képviselője hozta nyilvánosságra azt a levelet, amiben Csordásék 2020 decemberében az MSZP támogatását kérik. Most ez a csordás két pofára MSZP-zet.

Torzsa a nyilvánosságra hozott levél mellé ezt írta:

Tegnap zajlott az előválasztás ferencvárosi és józsefvárosi fordulójának vitája, ahol legnagyobb megdöbbenésemre Csordás Anett, a Momentum és C8 jelöltje jelölttársán számon kérte az MSZP támogatását és elmondta, hogy szerinte nem szabad „elvtelen” pártpolitika paktumokat kötni és neki nem mindegy, hogy ki támogatja. Khm.

Természetesen lehet kritizálni az MSZP-t, csak fura egy olyan jelölt szájából ezt hallani, akinek a támogató szervezete 2020. december 17-én kérte az MSZP-t, hogy támogassuk Csordás Anettet.

Torzsa posztjából az is kiderül, hogy nem csak ennyi volt Csordás és az MSZP között a múltban:

S vajon miért az MSZP-t keresték Csordásék? Nos, idézzünk fel egy cikket, a nem is rég múltból, 2018-ban, amikor is Csordás Anett elérte a legnagyobb szakmai sikerét:

„Csordás Anett elmesélte: Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár „illetékesség hiányára” hivatkozva tovább küldte a levelüket. Az idén egy petíciót is indítottak az ügyben, amelyet több mint 16 ezren írtak alá. A petíciót a szocialista Kórozs Lajos vitte be a Parlamentbe és adta át a kormánypárti képviselőknek.”

 

Majd Torzsa posztját egy költői kérdéssel zárja: Nos, akkor ki az aki elvtelen? Nem az, aki kéri egy szervezet támogatását, majd amikor nem kapja meg akkor úgy csinál mintha az a szervezet vállalhatatlan lenne?


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: