Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Tóth Csaba belenézet Hadházy Ákos szemébe és megérte, hogy mondja el milyen korrupciós ügyei vannak. Erre Hadházy hebegni habogni kezdett.

Szögezzük le, van egy halom MSZP gyűlölő agyament az ellenzéki oldalon is. Ez a poszt nyilván nem nekik szól. Ők az utálattól úgy sem látnak tisztán.

Van ez a zuglói MSZP-s képviselő, Tóth Csaba, aki elég szívós munkával a semmiből legyőzte a Fideszt 2x.  Tuti kis ellenzéki fészket épített ki Zuglóban. Az egyik narratíva szerint ebbe ülne be most Hadházy Szekszárdról.

Hadházy szerint viszont a korrupció melegágya Zugló és Tóth Csaba. Ezért le kell venni őt a pályáról. Feszült a helyezett, már a vitáról is vita volt. Nos, végül is a Zugló TV-ben megtörtént az a bizonyos vita.

Tóth Csaba kellő higgadtsággal és nyugodtsággal belenézett Hadházy szemébe és azt kérte az őt rágalmazó politikustól, hogy mondja el, milyen korrupciós ügyek vannak szerinte.

Nos ami ezután történt, kiköpöd a kávét. Hadházy hebegni habogni kezdett és Tóthtól kérdezte meg milyen ügyekre gondol….

Ennyit az összes hazug, aljas, szar szemét, MSZP gyűlölő irományról. Ideje lenne kinyitni a szemeket. Az MSZP-t akkor szidják két pofára, ha valaki  csak pozíciót akar.

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: