Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Minden jel szerint hiába érte támadás az előválasztást és hiába mesterkedik a Fidesz az ellenzék nem lett tétlen. Például Karácsony Gergőék egy hatalmas utcafórumot tartottak tegnap délután Szekszárdon.

Orbánék minden aljasságot bevetnek, hogy megakadályozzák a változást. Nem egy cikk vezette már le, hogy Karácsony Gergelytől rettegnek a legjobban. 100 milliós nagyságrendeben költöttek a főpolgármester lejáratására, miután kiderült az is kevés Karácsony-ellenes aláírásgyűjtésbe kezdett az Orbán-párt.

Nem véletlen, most kiderült, hogy a főpolgármesternek nem csak Budapesten de a vidéken is hatalmas a támogatottsága. Legalább is erre lehet következtetni a nemrég Facebookon közreadott képekből.

Túlzás nélkül mondható, hogy soha nem látott méretű tömeg gyűlt össze tegnap délután Karácsony Gergely és Harangozó Tamás utcafórumán Szekszárdon.

Harangozó Facebookon azt írja, hogy Szekszárd és környéke megmutatta, hogy nem lehet elhallgattatni és mindent megtesznek a változásért! Remek rendezvény volt!  Hétfőtől újra lehet majd szavazni, minden demokratának ott a helye! Együtt sikerülni fog!

Karácsony amúgy tegnap nem csak Tolna megyében járt, hanem Bács-Kiskun megye egyik városában, Kalocsán is tartott egy utcafórumot, ahol szintén hatalmas tömeg fogadta a főpolgármestert.

Bács-Kiskun megyében Dr. Angeli Gabriellának kampányolt amúgy az ellenzéki miniszterelnök-jelölt. Mint fogalmazott Vele visszaszerezzük a hazánkat a kiváltságosoktól, és olyan Magyarországon fogunk élni, amelyben nem a gyűlölet és a megosztás, hanem az egység, az emberek hatalma számít majd.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy mekkora tömegek vettek részt Karácsony Gergely vidéki utcafórumain, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa nem alaptalan a Fidesz rettegése a főpolgármestertől.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: