Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Hír Hugó éppen ma írta meg egy vélemény cikkben, hogy tök világosan látszik, hogy  Márki-Zaynak esze ágában sincsen visszalépni, azért beszél össze-vissza mert miniszterelnök akar lenni, csak nincs bátorsága ezt mondani.

Alig negyed órája jelöntete be  Karácsony Gergely facebook oldalán, hogy Márki-Zay Péter nem fog visszalépni a javára. Ebből világosan látszik, hogy a hódmezővásárhelyi párt nélküli csúnyán átverte Karácsonyt és az ellenzéki tábort.

Karácsony a következőket írja: elmondtam pénteken, elmondtam szombaton, vasárnap, hétfőn, kedden és szerda este is Márki-Zay Péternek: Magyarország újraegyesítésének programjához, a szociális és zöld fordulathoz hívok szövetségeseket. Hatalomtechnikai alkudozások, egymásnak ellentmondó közvélemény-kutatások nem számítanak akkor, amikor Magyarország jövője a tét.

Bár én soha nem kértem, Márki-Zay Péter hónapok óta azt hangoztatja, visszalép a javamra az előválasztás második fordulójában. A választás előtti utolsó pillanatban azonban ennek pont az ellenkezőjére jutott.

Döntését természetesen tiszteletben tartom. Ennek nyomán külön indulunk a második fordulóban, de mindketten elkötelezettek vagyunk az ellenzéki egység megőrzése és megerősítése mellett.- zárja sorait Karácsony

Azt már mi tesszük hozzá, hogy azért jó az előválasztás, mert kiderül, hogy melyik politikus szava nem ér egy ruppot se, Márki-Zay előttünk csúnyán leszerepelt, mert nem csak Karácsonynak ígérte meg, hogy visszalép, de nekünk ellenzékieknek is.

Oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa Márki-Zay tipikus jobboldali, a hatalomért képes volt belehazudni a képünkbe.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: