Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Karácsony Gergely, Orbán Viktor legesélyesebb kihívója a szokásos napindító Facebook videójában vitára hívta most szombatra a még versenybe lévő miniszterelnök jelölteket. 

Ne feledjétek, vasárnap indul az előválasztás 2. fordulója! Azt javaslom, beszéljünk arról, ki mit kínál az országnak, ezért most szombatra vitára hívom a két másik miniszterelnök-jelöltet, hogy végre programokról, tartalmi kérdésekről beszéljünk- fejti Karácsony

A videóban a politikus azt is elmondta, hogy az előválasztásnak arról kell szólnia, hogy ezek a politikusok milyen jövőképet kínálnak Magyarországnak, végre hogyan fogunk jobban élni ebben az országban.

Megjegyezte azt is, hogy sajnos az elmúlt napokban keveset beszéltünk erről, olyan dogról, amit Őt, mint közvélemény-kutatót érdeklik, de azok a politikusok, akik közvélemény-kutatásokból akarják kiolvasni, mi helyes és mi helytelen azok el fognak bukni.

Éppen ezért jelezte, hogy Ő tartalmi kampányt folytat ezután, ami nagyon egyszerű: újra szeretné egyesíteni Magyarországot, szeretné lezárni a polgárháborús hangulatot és felszámolni azokat a társadalmi igazságtalanságokat, amiket nyomasztanak minket.

A Fidesz forint százmilliókat költött Karácsony lejáratására, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy ne érjen célt Orbán mesterkedése.


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: