Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Szavakat nem találok olyan mérges vagyok és valószínűleg nem csak én, hanem az a közel 200 ezer ember is, aki az előválasztások első fordulójában Karácsony Gergelyre szavazott. Egyszerűen felháborító dolog Karácsony Gergely visszalépése.

Az elmúlt napokban a politikai zsákmányszerzés legprimitívebb és legbestiálisabb elaljasodását nézhettük végig. Ami történt, abban semmi nagyszerű, semmi nemes, semmi felemelő, semmi magasztos nincs.

Pont azok mutatták be ezt a gyomorforgató tempót, akik szakítani akarnak csupa nagy betűkkel nem csak az elmúlt 10 év, hanem az elmúlt 30, 100… 1 millió év politikai kultúrájával.

Amit bemutatott Márki-Zay Péter, az nem más mint nagy nyilvánosság előtt elkövetett össze-vissza hazudozás, egymás kijátszása, átverése, kicselezése: nettó és nagyon primitív pozíció harc. S ezt úgy néztük végig, hogy minket választókat mind végig totális hülyének nézett.  Ha ez az az új politikai stílus, ami majd váltja az elmúlt 30 évet, akkor köszi de ebből nem kérünk.

Egyszerűen felháborító dolog, hogy az a Karácsony Gergely lép vissza, mindenféle vicc kutatásokra hivatkozva, akiről a komolyan vehető kutatások kimutatták, hogy neki van a legnagyobb esélye legyőzni a Fideszt.

Orbánék forint százmilliókat költöttek a lejáratására. Nem véletlen. Válaszoljatok ellenzék kreténjei, akkor most ezután az lesz, hogy Orbán rákölt valakire, aki rá veszélyes száz millát és Ti nem kiálltok mellette, hanem leszeditek? Normálisak vagytok? Igen ott, Te 3,5 százalékos Fekete-Győr, erre neked kellene gyorsan válaszolnod.

De ha már Momentum, akkor tényleg egy olyan párt írhatja az ellenzéki stratégiát, ami elvileg a második-harmadik legerősebb szereplő és közben a miniszterelnök-jelöltje  tök utolsó lesz?

Hát hova teszitek a józan paraszti eszeteket? Egy olyan csávó mögé álltok be, aki kapitális baromságokat beszélt az összes előválasztási vitán. Megszólalt és az ellenzéki tábor gondolkodó része kiköpte a kávét.

S milyen politikai kultúra az, ahol a felkészültebb,  erősebb és jobb jelölt lép vissza? S baromira el vagytok tévedve akkor is, amikor azt gondoljátok, hogy 10 év nettó jobboldali politika tombolása után Magyarország egy jobboldali politikusra vágyik. Hát baromira nem.

Mi baloldali szavazók meg pont le vagyunk sz@rva ugye? Mi csak majd mennyünk szavazni szépen és kiválaszthatjuk két jobboldali közül a kisebbik kretént, tényleg ezt gondoljátok, hogy ez így mükődik?

Mi a nyavalyát műveltek? Az agyon taktikázás, a szétkavarás, a politikai amatörizmus tombolása mindig megbosszulja magát. Nem volt nektek még elég, Vödrös Feri példája tudjátok, amikor a hozzátok hasonló cuncikák csoda főpolgármester-jelöltje nyakon borította magát egy vödör vízzel.

Leszeditek b@zmeg a legértelmezhetőbb jelöltet. Egyszerűen felháborító.

Zárásképpen, max riszpekt az MSZP-nek, aki az utolsó pillanatig Karácsony visszalépése ellen érvelt. Az, hogy nem a szocik ugranak ki a jelöltjük mögül, már önmagában pikáns. Lehet mégiscsak még mindig az MSZP a legértelmezhetőbb ellenzéki szereplő ezen a térfélen. Egyébként meg menjetek Márki-Zayal együtt a bús büdös pic@ába.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: