Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Bajnai Gordon, korábbi pénzügyminisztere Oszkó Péter konkréten futóbolondnak nevezet Márki-Zay Péter. A  hódmezővásárhelyi politikusnak már megint sikerült össze-vissza beszélnie.

Márki-Zay Juhász Péternek beszélt többek között arról, hogy a fél kormány meleg, az erről szóló párbeszédet a 444 szúrta ki. Oszkó Péter nem hagyta szó nélkül az interjút, és egy Facebook-poszthoz írt kommentet.

Előbb arról írt, hogy nem kell Márki-Zay Péter gyerekbántalmazást propagáló kijelentéseit idézni, elég csak belehallgatni abba, amit nap mint nap beszél, mert azzal önmagát járatja le.

Személy szerint ráadásul azok után, hogy 2009-ben én magam csaptam agyon mindenkit, aki sanda szándékkal közelített a közpénzek felé, majd 2010-től évekig hallgathattam Budai Gyula rágalmait és az ügyészség vegzálásait, hogy nincs mivel támadniuk, felháborítónak tartom, hogy ennek a futóbolondnak az elmaradt elszámoltatásról szóló alantas rágalmai folyamatosan megjelenhetnek, és azoknak még bárki nyilvánosságot ad – írja Oszkó Péter a közösségi médiában, hozzátéve, hogy az ellenzéki oldal politikai minőségére nézve kínos, hogy Márki-Zay Péter ilyen interjúkat adhat, és versenghet a miniszterelnök-jelöltségért.

Ezzel az erővel Budai Gyulát is meg lehetne próbálni eladni az ellenzéki megújulás kulcsfigurájának, nem lenne nagy különbség, ő legalább a gyerekbántalmazást nem próbálta propagálni – fűzi hozzá a korábbi pénzügyminiszter.


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: